Υπηρεσίες

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για εσάς, είναι προφανές.

Κάθε είδους μετάφραση, σε κάθε κείμενο ή αρχείο και για κάθε μέγεθος.

Είμαστε οι αξιόπιστοι πολύγλωσσοι συνεργάτες σας.

Μπορούμε να μεταφράσουμε γρήγορα και επαγγελματικά κάθε έγγραφο ή αρχείο σας. Για επίσημη χρήση, το επικυρώνουμε. Μπορούμε να το τυπώσουμε για εσάς, να το κάνουμε βιβλίο και να το αναπαραγάγουμε όσες φορές θέλετε. Παρέχουμε υπηρεσίες ηλεκτρονικής επεξεργασίας κειμένου.

Σύνθημά μας: "Ειδικότης μας, οι δύσκολες απαιτήσεις σας."
Για τα αδύνατα, απλώς χρειαζόμαστε επιπλέον χρόνο.

Σας εξυπηρετούμε όπου και αν βρίσκεστε, Ελλάδα ή εξωτερικό. Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας, ταχυδρομικά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Καλέστε μας στο τηλέφωνο.

Υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας.
Με συνέπεια και αξιοπιστία.
Με γνώμονα τον Άνθρωπο.

Τι δεν κάνουμε

Και τώρα θα σας πούμε κάτι που δεν θα δείτε, ούτε θα διαβάσετε πουθενά αλλού.
Δεν μας χρειάζονται πολλά λόγια για να σας περιγράψουμε τις υπηρεσίες μας. Συνήθως, αυτοί που χρησιμοποιούν 1000 λέξεις για να περιγράψουν και να αναλύσουν κάτι, για το οποίο αρκούν 100 λέξεις, έχουν χάσει το μέτρο του λόγου.
Δεν θα σας πούμε ότι καλύπτουμε… 135 ή 205 ξένες γλώσσες στη μετάφραση. Ίσως το δείτε αλλού. Μα θα είναι μια περιττή υπέρβαση. Αφού όλοι γνωρίζουμε ότι διεθνώς, οι εμπορικές ξένες γλώσσες είναι 10-15. Δεν θα σας πούμε ότι είμαστε οι …καλύτεροι επιστήμονες, διεθνώς αναγνωρισμένοι. Θα σας πούμε ότι η καλύτερη επένδυσή μας είναι οι μεταφραστές μας, οι οποίοι είναι σταθεροί συνεργάτες, σοβαροί και αξιόπιστοι επαγγελματίες.
Δεν τα κάνουμε… όλα, δεν είμαστε διαθέσιμοι… όλο το 24ωρο, όπως διαφημίζονται αυτάρεσκα άλλοι. Είναι κενός πλεονασμός.
Δεν θα σας αναφέρουμε, αναλυτικά, 150 ξένες γλώσσες, οι περισσότερες από τις οποίες δεν θα έχουν ποτέ ζήτηση. Καλύπτουμε, για παράδειγμα Οθωμανικά Τούρκικα γιατί αναφέρονται στην ιστορία της Ελλάδας (τίτλοι ιδιοκτησίας, πιστοποιητικά, αλληλογραφία).
Δεν θα σας πετάξουμε τίτλους και υπερβολές.
Ούτε θα δείτε ακριβούς διαδικτυακούς τόπους για τη διαφήμισή μας, ώστε να σας εντυπωσιάσουμε.
Το κόστος άλλωστε ενός πολύ ακριβού και… φανταχτερού site, θα το πληρώσουν οι πελάτες.
Με σεμνότητα αναφέρουμε πως οι ικανοποιημένοι πελάτες μας επιστρέφουν σε εμάς. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη τους και η καλή τους εντύπωση για τις υπηρεσίες μας.
Η αξιοπιστία μας εστιάζεται στον Άνθρωπο.
Κάθε πελάτης είναι σημαντικός, από μια γνωστή πολυεθνική εταιρεία, μέχρι ένα οικονομικό μετανάστη.
Μπορείτε να μας ρωτήσετε για κάτι άλλο που χρειάζεστε. Ίσως μπορούμε να το κάνουμε για εσάς.
Είμαστε η "ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ".
Η καλύτερη δυνατή ποιότητα, στις πλέον λογικές τιμές.

Μεταφράσεις

Η "Μεταφραστική" προσφέρει επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις από και προς 50 ξένες γλώσσες, για κάθε είδος κειμένου και ανεξαρτήτως μεγέθους.

Μεταφράζουμε κείμενα Τεχνικά - Ιατρικά - Νομικά - Οικονομικά - Λογοτεχνικά - Επιστημονικά και πάσης φύσεως ειδικές ορολογίες .

Επικυρώσεις

Η "Mεταφραστική" επικυρώνει στις περισσότερες γλώσσες, η επικύρωση γίνεται από τους συνεργαζόμενους δικηγόρους μας, για συμβόλαια, συμβάσεις, πιστοποιητικά και κάθε επίσημο έγγραφο. Έτσι το μεταφρασμένο κείμενο γίνεται επίσημο, για κάθε νόμιμη χρήση στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (δηλαδή για χρήση σε Εφορία, Δικαστήριο, Δήμους, Νομαρχίες κλπ.).
Σε όσες γλώσσες δεν επικυρώνουν οι δικηγόροι μας, η δική μας θεώρηση εγγυάται την πιστότητα και ακρίβεια του κειμένου.

Διερμηνείες

Η "Μεταφραστική" παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας, ταυτόχρονης (όσο μιλά ο ομιλητής), διαδοχικής (διερμηνεία αφού ολοκληρώσει ο ομιλητής) αλλά και ψιθυριστής (ταυτόχρονη διερμηνεία στο αυτί των συνέδρων). Οι διερμηνείες μπορεί να αφορούν συνέδρια αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις ή παρουσιάσεις.

Ανεξάρτητα από το είδος διερμηνείας και το βαθμό δυσκολίας, οι διερμηνείς μας διαθέτουν την ικανότητα μέσα από την πλούσια εμπειρία και τις γνώσεις τους, να κατανοούν απόλυτα και να μεταφέρουν πιστά το βασικό μήνυμα κάθε συνεδρίας.

Λύσεις

Προσφέρουμε πλήρες πακέτο λύσεων για όλες τις τεχνικές και επικοινωνιακές σας ανάγκες με εγγυημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Πολύγλωσσες Δακτυλογραφήσεις - Απομαγνητοφώνηση - Εκφώνηση & Επιμέλεια Κειμένων - Κατασκευή Ιστοσελίδων - Φωτοτυπίες - Εκτυπώσεις - Βιβλιοδεσίες - Μακέτες - Ψηφιακές Αναπαραγωγές - Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Επεξεργασίας (DTP).

"Μεταφραστική"

Είμαστε οι αξιόπιστοι πολύγλωσσοι συνεργάτες σας.

Υπηρεσίες